Pelgrimsreis Thailand 16 t/m 26 november 2017

Het persoonlijke verhaal: op zoek naar antwoorden langs de Birma-Siam Spoorweg.

Door het grote succes van voorgaande edities in 2013 en 2015 organiseert SHBSS ook in 2017 een pelgrimstocht langs de Thaise kant van de Birma Siam Spoorlijn. Het unieke van deze reis is dat niet alleen de erevelden worden bezocht, maar dat de groep onder deskundige leiding van Rod Beattie en staf van het Thai Birma Railway Centre de exacte plaatsen van de kampen bezoekt langs de weg van Kanchanaburi tot aan de Drie Pagoden Pas aan de grens met Birma. U bent daardoor in staat het persoonlijke verhaal van de krijgsgevangenen te ervaren. De kliffen, natuur en landschap te aanschouwen die zij hebben gezien tijdens hun dagen aan de spoorlijn. U reist in een groep van geestverwanten, allen op zoek naar het persoonlijke verhaal. Het programma wordt afgesloten met een indrukwekkende Herdenkingsdienst op de erevelden van Kanchanaburi en Chunkai.

Het maximum aantal deelnemers aan de reis is 34. Zorg dat u zich snel aanmeldt indien u interesse heeft. U kunt dat doen door het aanmeldingsformulier in te vullen.

De reisduur is 11 dagen, de kosten bedragen onder voorbehoud € 1.899,- p.p. (1-persoonskamertoeslag € 350,-). In het team dat vanuit SHBSS de reis zal begeleiden, is voorzien in een arts.

 

Nog geen commentaar.

Geef je commentaar